Yritykset

Sähkötyöt yrityksille, Lahti

Sähkötyöt yrityksille, Lahti

Urakoimme ja huolehdimme yrityksesi sähkötyöt Päijät-Hämeessä, Lahden seudulla.

Tunnemme yrityksien tarpeet, ja pyrimme olemaan ajan tasalla yrityksesi sähköasioissa. Sähkökatkoksille ei ole varaa, ja mikäli sellainen ilmenee, olemme nopeasti paikalla. Paras tapa varmistaa täydellisen toimiva sähköverkko ja laitteiden toiminta, on yritykselle ”oma sähkömies” -palvelu.

Yrityksen oma sähkömies -palvelu

Oma sähkömies -palvelussa varmistat yrityksesi katkeamattoman sähkön kulun. Olemme yrityksesi oma päivystävä sähkömies, jolloin hoidamme, huollamme ja korjaamme kaiken yrityksessäsi ilmenevät sähkötyöt sopimuksen mukaan. Tunnemme myös talon tavat ja tarpeet, jolloin sähkötyöt etenevät nopeasti.

Olemme luotettava kumppanisi. Vuosihuoltosopimukset ja sähkölaitteistojen tarkastukset turvaavat sähkön kulun, eikä kalliita sähkökatkoksia ilmene. Yritys välttyy myös kalliiksi käyviltä sähkön aiheuttamilta vaaratilanteilta.

Autojen latauspistokkeet

Myymme ja asennamme sekä huollamme sähköautojen latauspisteet sopimusten mukaan.

Kun yrityksesi tarvitsee toimivaa sähköverkkoa, laitteita tai tarvikkeita, olemme paikalla. Soita meille!

Saat meidät myös sähköhuoltoihin sekä päivystysluontoisiin töihin. Sähkökatkokset hoidetaan heti kuntoon!

Lämpökamerakuvaus, aurinkosähkö ja valaistuksen Led-tekniikka.

Toteutamme yritysten ja kotitalouksien tarpeisiin lämpökamerakuvaukset, aurinkosähkön tuotemyynnin ja asennukset sekä ulko- ja sisätilojen Led-valaistukset. Pidämme myös sähkökeskukset pölyltä puhtaina. Näin vältyt  sähköpalolta.

Yhteydenotto